Hareketli Bir Yaşam İçin Pedallar Çevrildi

Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 20nci Avrupa Hareketlilik Haftası nedeniyle işyerleri, pazarlar vb. sorumluluk alanlarına yönelik denetimlerine bisikletle giderek, hareketli ve dinamik bir hayata dikkat çekti. Vatandaşların sağlıklı ve temiz gıdalara ulaşımını kolaylaştırmak, esnaflarında belirlenen kurallar çerçevesinde en güzel hizmetleri sunabilmesi adına Yeşilyurt’ta 7/24 görev yapan Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, bu yıl ki teması ‘Sürdürülebilir Ulaşım, Sağlıklı ve Güvenilir Hareketlilik’ olarak belirlenen 20.Avrupa Hareketlilik Haftasına yakışan bir uygulamayı hayata geçirdi.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın talimatlarıyla ve Zabıta Müdürü Emin Gölgeli’nin yönlendirmesiyle birlikte hareketli bir yaşama dikkat çekmek amacıyla harekete geçen Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Personelleri, işyerleri ve pazar alanlarına bisikletle giderek denetimler gerçekleştirdi.